Játszótéri eszközök ellenőrzése

Játszótéri eszközök ellenőrzéseFő tevékenységünk, hogy a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal által kijelölt szervezetként végezzük a játszótéri eszközök ellenőrzését, vizsgálatát és tanúsítását.

Kijelölési határozat száma: MKEH-78/5/2013/FHÁ

A játszótéri eszközökre vonatkozó szabványok ismeretét és megbízható alkalmazási gyakorlatát biztosítja, hogy cégünk vezető munkatársa rendelkezik a Magyar Szabványügyi Testület által kiadott szabványügyi szakértő a „Biztonságos játszótéri eszközök” szakterületen működési engedéllyel.

Oktatás keretében vállaljuk, hogy a játszótéri eszközök karbantartását és javítását végző szakembereket kedvező áron tanítjuk be, és képezzük tovább, így az esetleges javítási karbantartási munkákat a legkisebb költséggel tudják elvégezni.

Időszakos szabványossági ellenőrzéshez árajánlatkérés

Ezt az ellenőrzést a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet 7. §. (2) bekezdése alapján négyévenként kell az időszakos ellenőrzés végzésére engedéllyel rendelkező szervezettel elvégeztetni.

Kérjen ajánlatot játszótéri eszközök ellenőrzésére!

Árajánlat kérése

Használatbavételt megelőző ellenőrzéshez árajánlatkérő

A 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet  3. §. (3) bekezdése alapján a játszótéri eszközt új létesítés nagyjavítás, csere vagy helyváltoztatás estén használatba venni a kijelölt szervezet által végzett ellenőrzést követően lehet.

Árajánlat kérése

A játszótéri eszközök ellenőrzéséről

A játszóterek a gyermekek szórakozásának helyszínei. Amikor a család a játszótérre készül, az a móka, a nevetés, a játék ideje. Fontos, hogy a játszótér a biztonság helyszíne is legyen, és az itt töltött időt ne árnyékolja be semmilyen negatív élmény, ne történjenek balesetek. A mi dolgunk az, hogy segítséget nyújtsunk a játszóterek tökéletes állapotának megőrzéséhez. Keressen minket bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat a játszótéri eszközök ellenőrzésével kapcsolatban!

Mit kínálunk azoknak az ügyfeleinknek, akik megkeresnek minket? Kiszámíthatóságot, biztonságot, balesetmentes szórakozást nyújtó játszótéri eszközöket.

Sok éve játszótéri eszközök ellenőrzésével foglalkozunk, ennek megfelelően gondoskodunk az ezzel járó kötelezettségek teljesítéséről, hogy minden, a gondjainkra bízott játszótér kifogástalan állapotú játszótéri eszközökkel legyen feltöltve a működési ideje alatt. Munkánk során alapos ellenőrzésnek vetjük alá a játszótéri eszközöket, figyelünk arra, hogy a rozsdás, törött, megrongált, vagy a használat során tönkrement, balesetveszélyes elemeket ne használhassák tovább.

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen árajánlatot játszótéri eszközök ellenőrzésére!

 

A játszótéri eszközök ellenőrzésének fontosságáról röviden

A játszótéri eszközök ellenőrzésének fontosságáról rövidenA felnőtteknek felelősséget kell vállalniuk a gyerekekért, amire nemcsak családon belül kell figyelmet fordítani, hanem bármilyen körülmények között, vagyis a kicsikre oda kell figyelni az iskolában, az óvodában, a közterületeken és nem utolsó sorban a játszótereken is. Utóbbiak esetében nemcsak az odafigyelés számít a gyerekek biztonságát illetően, hanem a játszótéri eszközök ellenőrzése is szakember által, hiszen az első ránézésre kedves és vidám játékeszközök komoly veszélyeket is rejthetnek magukban, főleg, ha már elöregedettek, vagy hibásak. Játszótér-üzemeltetőként Ön is legyen tisztában a felelősségével, ezért a játszótéri eszközök ellenőrzésére fordítson figyelmet, ehhez pedig hívja szakembereinket!

A játszótéri eszközök ellenőrzésére a gyerekek biztonságán kívül az Ön érdekében is szükség van, ugyanis, ha az eszközök állapotából fakadóan történik baleset a kicsivel, úgy akár komoly, jogi konfliktusba is keveredhet a szülőkkel. Nem érdemes kockáztatnia, a játszótéri eszközök ellenőrzése mindenki érdekeit szolgálja!

Szolgáltatásunk igénybevételéhez forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!